Επιτραπέζιο – Γρίφος Tantrix Gobble

20.00

Περιλαμβάνει 56 μοναδικά κομμάτια Tantrix, πλήρεις εικονογραφημένες οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά καθώς και ένα τσαντάκι. Με το πλήρες σετ μπορείτε να παίξετε:

Discovery Puzzles

Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι  που προστίθεται. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώρες για να τελειώσετε και τα 28 παζλ.

Tantrix gobble

Είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι περισσότερο ταχύτητας παρά στρατηγικής .Ταιριάζει περισσότερο σε γρήγορους  παρά σε σκεπτόμενους παίκτες και είναι μια διασκεδαστική εισαγωγή για νεότερους παίκτες. Ο αριθμός παικτών εξαρτάται από το πόσο χάος μπορείτε να αντέξετε: πάνω από τέσσερις παίκτες και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα σπρωξίματα αρχίζουν!

Tantrix Strategy

Βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής και τύχης για 2 έως 4 παίκτες. Παρότι οι κανόνες είναι απλοί, οι τακτικές μπορεί να είναι περίπλοκες και σύνθετες. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Το Tantrix Strategy  είναι δυσκολότερο αλλά και αυτό μπορεί να παιχτεί ως οικογενειακό παιχνίδι εξαιτίας της  συναρπαστικής ισορροπίας μεταξύ τύχης και ικανοτήτων. Στα συνηθισμένα παιχνίδια στρατηγικής όπως το σκάκι, ο καλύτερος συνήθως κερδίζει, ενώ στο Tantrix  όλοι οι παίκτες έχουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν.

Tantrix Solitaire

Ένα δύσκολο ατομικό παιχνίδι με 14 κομμάτια που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Το Solitaire είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.

Rainbow Puzzles

Τα 56 κομμάτια  Tantrix μπορούν να χωριστούν σε 5 χρωματικά παζλ και να αποτελέσουν μια ιδανική διαδικασία για νοητική άσκηση.

Εξαντλημένο

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Professor Puzzle Aristotle’s Philosophy Mini Puzzle, Μαθηματική Βιβλιοθήκη, mathimatiki vivliothiki, γρίφος, γρίφοι, γρίφοι λογικής, κύβος του ρούμπικ, ρούμπικ, κύβος, το ξύλινο αλογάκι, παιχνίδια, παιχνιδια, παιχνιδια για κοριτσια, σπαζοκεφαλιές, δωρα, δώρα, δώρο, δωρο, επιτραπεζια, εποχιακα, MG-6

    Professor Puzzle Aristotle’s Philosophy Mini Puzzle

    5.00
    Αγορά