Τηλ.

210-2435844
0 items

Αποστολές


Για την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας, Το Ξύλινο Αλογάκι συνεργάζεται με την εταιρεία ACS.

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 3 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 4 έως και περισσότερες μέρες.

Η παράδοση Σαββάτου έχει extra χρέωση. Το προσωπικό του toxilinoalogaki.gr  μπορεί να σας ενημερώσει για τις επιπλέον χρεώσεις. Στην περίπτωση αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο προορισμού, ενδέχεται να φτάσει και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε για την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 48.0 ευρώ είναι δωρεάν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάποιο βαρύ ή ογκώδες προϊόν επιβαρύνεται με Ειδικά Έξοδα Αποστολής  για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος μεταφορικών για χώρες εκτός Ελλάδος υπολογίζεται μετά την παραγγελία και στη συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αλλά και το χρόνο παράδοσης.

Ο αγοραστής αποκλειστικά και μόνο έχει όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε τεμάχια ή πακέτα ή μέρος αυτών που μπορεί να κατασχεθούν από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η εταιρεία Το Ξύλινο Αλογάκι δεν φέρει  καμία ευθύνη, αν για οποιοδήποτε λόγο, η αποστολή της παραγγελίας δεν παραδοθεί στον προορισμό της.