Engino AVIATORS: ROTOBLADE
Engino AVIATORS: ROTOBLADE

Engino AVIATORS: ROTOBLADE

6.00€

Γνωρίζατε ότι ο Leonardo Da Vinci (1452-1519) σχεδίασε τον πρώτο τύπο ελικοπτέρου; Οι περιστρεφόμενοι έλικες του σύγχρονου ελικοπτέρου παρέχουν ώθηση για να αιωρούνται πάνω από το έδαφος και να κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις!

Η νέα σειρά STEM Heroes εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των STEM (Science – Technology – Engineering and Mathematics) μέσα από μια εντελώς νέα και παιχνιδιάρικη προσέγγιση! Τα αγόρια και τα κορίτσια μπορούν να κατασκευάσουν ένα συναρπαστικό μοντέλο από κάθε ένα από τα μικρά σετ, μαθαίνοντας επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα για κάθε θέμα, που παρουσιάζονται στο φυλλάδιο και στη δωρεάν εφαρμογή για tablet Android και iOS.

Τα μοντέλα προέρχονται από μια ποικιλία επιστημονικών θεμάτων όπως η Αεροπορία, η εξερεύνηση του διαστήματος, τα ζώα βασιλιάδων και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Κάθε θέμα αποτελείται από τρία σύνολα εκκίνησης τα οποία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν ακόμη περισσότερο για να κατασκευάσουν καταπληκτικά mega-builds!

Οι διαδραστικές 3D οδηγίες για τα μοντέλα που περιλαμβάνονται και τα συνδυαστικά μοντέλα διατίθενται μέσω της διαδραστικής εφαρμογής 3D KidCAD για έξυπνες συσκευές.

Ηλικία: 5+

Προσωρινά μη διαθέσιμο