Engino SOLAR POWER
Engino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWEREngino SOLAR POWER

Engino SOLAR POWER

53.00€

Η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη παροτρύνουν τους επιστήμονες να αναλάβουν δράση και να σώσουμε τον πλανήτη μας από τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Ο ήλιος μπορεί να παρέχει δωρεάν ενέργεια για όλες τις ανάγκες μας, ωστόσο, θα πρέπει να το μετατρέψετε σε μια χρήσιμη μορφή. Αποκτήστε το SOLAR POWER και να μάθετε τα πάντα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Ήλιου.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα 3V ηλιακό πάνελ που τροφοδοτεί ένα ηλεκτρικό κινητήρα, μαζί με οδηγίες για την κατασκευή 16 μοντέλων με ηλιακή ενέργεια, όπως ένα αυτοκίνητο ελικόπτερο, έναν ανεμιστήρα, ένα αεροπλάνο, ένα ρομπότ και ένα γερανό βαρούλκο. Μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε τις οδηγίες για όλα τα μοντέλα, είτε online είτε στο βιβλιαράκι. Το φυλλάδιο παρέχει λεπτομερείς εξηγήσεις για τις διάφορες επιστημονικές αρχές που εφαρμόζονται και ενσωματώνει καινοτόμες πειραματικές δραστηριότητες για hands-on μάθηση. Ένα Quiz είναι επίσης διαθέσιμο για να τεστάρετε τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις σας!

Διεξάγουν ενδελεχή πειράματα για να ανακαλύψετε:

– Πώς τα ηλιακά πάνελ λειτουργούν?
– Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα ενός ηλιακού πάνελ?
– Πώς οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ηλιακή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας?

Προδιαγραφές:
– Βιβλίο 42 σελίδων με τη θεωρία, τις πειραματικές δραστηριότητες και τις οδηγίες κατασκευής.
– Πλήρεις έγχρωμες εικόνες, σχέδια και ενδιαφέροντα δεδομένα.
– Ακονίστε τη σκέψη σας μεσα απο μια σειρά κατασκευών και ασκήσεων.
– Προβλεψτε να γράφετε, να σημειώνετε τα αποτελέσματα και να βγάζετε συμπεράσματα.
– 16 λειτουργικά πρότυπα για να κατασκευάσετε.
– Συστήνεται για ηλικίες 8-16+.

Δείτε το video στο κανάλι μας στο youtube.