Τηλ.

210-2435844
0 items

Η εταιρεία μας


Σε ένα περιβάλλον ονείρουbird-branch
βγαλμένο απ ‘ τα παλιά
ένα «Ξύλινο Αλογάκι»
γεμάτο παιχνίδια,
δώρα και πολλή αγάπη
φέρνει τη χαρά στα παιδιά
και το χαμόγελο στους μεγάλους!

Το Ξύλινο Αλογάκι είναι ένα ξεχωριστό μαγαζί με παιχνίδια αρίστης ποιότητας. Πολύ μεγάλο μέρος των προϊόντων που διαθέτουμε, είναι βραβευμένα για την ποιότητα, την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, την σχεδίαση και την εκπαιδευτική τους αξία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εδώ θα βρείτε:

Χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, αποκριάτικα, σχολικά καλοκαιρινά, δώρα για του Αγ. Βαλεντίνου και για την Γιορτή της Μητέρας, παραδοσιακές στολές κλπ.

Τα καταπληκτικά παιχνίδια της Djeco (Γαλλική εταιρεία από το 1954), της HABA (Γερμανική εταιρεία από το 1938). Επίσης σας προτείνουμε να γνωρίσετε την Αγγλική εταιρεία Le Toy Van της οποίας τα ξύλινα παιχνίδια (κουκλόσπιτα, καράβια, κάστρα, κουζινικά, φάρμες, αυτοκίνητα, τρένα και άλλα) είναι επίσης μοναδικά στην ποιότητα.

Για τα μωράκια προτείνουμε:

για γέννηση και βάφτιση από τις εταιρείες Lamaze, Moulin Roty, Lieben Sieben, Sigikid, HABA, Djeco, Sophie La Girafe όπως και την Deglingos με πολύχρωμες τσαντούλες, κουκλίτσες, ζωάκια, παπουτσάκια, υπνόσακους, κουδουνίστρες και πολλά άλλα, όπως και την Γαλλική εταιρεία Trousselier με τις εκπληκτικές μπιζουτιέρες και τα μουσικά κουτιά της.

Τα κοριτσάκια έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην Santoro (Gorjuss), Lillife, την σειρά Horse Friends της Γερμανικής εταιρείας Spiegelburg και την Γερμανική εταιρεία Götz με τις πανέμορφες κούκλες της.

Τα αγοράκια ανάμεσα στους Δεινόσαυρους, ιππότες και πειρατές της Spiegelburg όπως και σε κατασκευές της εταιρείας Eitech (σιδερένιες κατασκευές), και Teifoc (κατασκευές με τουβλάκια για σπίτια, κάστρα, γέφυρες και άλλα). Επίσης, τα συναρπαστικά επιτραπέζια παιχνίδια της ελληνικής εταιρείας Δεσύλλας.  Για τα μεγαλύτερα αγόρια τα διασκεδαστικά και εκλεπτυσμένα παιχνίδια στρατηγικής από την Μαθηματική Βιβλιοθήκη όπως:

  • Robotime (ξύλινες κατατασκευές μινιατούρες)
  • Κύβοι του Ρούμπικ,
  • Κρυστάλλινα Πάζλ
  • Γρίφοι
  • Τρισδιάστατες ξύλινες κατασκευές αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών και οχημάτων
  • Metal Earth (τρισδιάστατες μεταλλικές κατασκευές που αποτελούνται από 1, 2 ή 3 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά, ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευρά 10, 16 εκ. Κατά την συναρμολόγηση τα κομμάτια, δεν χρειάζονται κόλλα καθώς συνδέονται και στερεώνονται με κλιψάκια.

Επίσης σε εμάς θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή της Γαλλικής εταιρείας Papo σε μινιατούρες.

Άριστα προϊόντα παρέχουμε και για μεγάλους. Στις εταιρείες Piquadro, Kipling, Delsey, Polo, θα βρείτε τις κομψότερες επαγγελματικές τσάντες, τσάντες βόλτας, σακίδια πλάτης, όπως και βαλίτσες για μικρούς και μεγάλους.

Τέλος όποιο βιβλίο θέλετε των Εκδόσεων Πατάκη, μπορούμε να σας το παρέχουμε.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο σπίτι του παιχνιδιού, ψάξτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ξεκινώντας με μια e-βόλτα στο site μας.


Ισχύει σε όλα τα προϊόντα Έκπτωση 10%.