Φιγούρα Άλογο ‘Cheval Comtois’ Papo 51555

9.00

Φιγούρα  Άλογο ‘  από την εταιρεία Papo. Ζωγραφισμένη στο χέρι.

Παρόν κυρίως στη Γαλλία και την Ελβετία, το Comtois είναι ένα άλογο εργασίας που αναγνωρίζεται από τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά του. Μάλλον στιβαρός, μπορεί να φτάσει σε ύψος στο ακρώμιο 1,65 m για βάρος έως και 800 κιλά!

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και η αλληλεπίδραση των διαφορετικών «κόσμων» που απεικονίζουν, διεγείρει τη δημιουργικότητα και οξύνει τη φαντασία των παιδιών εκπληρώνοντας τα όνειρα τους. Άλλωστε τα είδη της Papo, φημίζονται για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και υλικών τους.
Τα προϊόντα της Papo έχουν ιδιαίτερα εμπορικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε «παιδιά» από 3 μέχρι 99 ετών. Είναι ιδιαίτερα προσφιλή στις ηλικίες από 5 έως 15 ετών. Ειδικά στη σημερινή εποχή του εφήμερου και του έντονου καταναλωτισμού, η Papo δημιουργεί όμορφα παιχνίδια που διαρκούν στο χρόνο.
Η μεγάλη ποικιλία των φιγούρων προσελκύει, επιπλέον, συλλέκτες και ειδικούς από όλο τον κόσμο. Οι φιγούρες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις και μόλυβδο.
Διαστάσεις: 15,00 cm 4,00 cm 13,00 cm

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 51555 Κατηγορίες: ,