Τηλ.

210-2435844
0 items

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ


ΤΟ XILINOALOGAKI.GR” σας παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με Courier (ταχυμεταφορά).

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς μέσω email.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων (που παρήγγειλε ο πελάτης) από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Θρακομακεδόνων 131, Τ.Κ. 13676 – Πανόραμα Θρακομακεδόνων.

Το ωράριο του καταστήματος είναι :

Θερινό Ωράριο : 9:00 – 15:00 -> Δευτέρα, Τέταρτη και Σάββατο

9:00 – 15:00 και 17:00 – 21:00 -> Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή

Κυριακή κλειστά

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας, Το Ξύλινο Αλογάκι συνεργάζεται με την εταιρεία ACS και τα ΕΛΤΑ courier.

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 3 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 4 έως και περισσότερες μέρες.

Η παράδοση Σαββάτου έχει extra χρέωση. Το προσωπικό του toxilinoalogaki.gr  μπορεί να σας ενημερώσει για τις επιπλέον χρεώσεις. Στην περίπτωση αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο προορισμού, ενδέχεται να φτάσει και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε για την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας.

Το κόστος της κάθε αποστολής ανέρχεται στα 3 ευρώ και σε περίπτωση αποστολής με αντικαταβολή το ποσό αυτό επιβαρύνεται με επιπλέον 2 ευρώ.

Το κόστος μεταφορικών για χώρες εκτός Ελλάδος υπολογίζεται μετά την παραγγελία και στη συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αλλά και το χρόνο παράδοσης.

Ο αγοραστής αποκλειστικά και μόνο έχει όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε τεμάχια ή πακέτα ή μέρος αυτών που μπορεί να κατασχεθούν από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η εταιρεία Το Ξύλινο Αλογάκι δεν φέρει  καμία ευθύνη, αν για οποιοδήποτε λόγο, η αποστολή της παραγγελίας δεν παραδοθεί στον προορισμό της.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με email για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Σημαντική πληροφορία

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, καθώς και το συνολικό κόστος.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο info@toxilinoalogaki.gr ή στον τηλεφωνικό αριθμό +30 210-2435844.